Veelgestelde vragen

Depurazione

Kan ook bij chemo!

21 mei 2015 | door slimgenezen
Kan ook bij chemo!

We merken aan reacties van de artsen waarmee we samenwerken dat dit darm- en leverzuiverend product zonder enig probleem kan ingezet worden tijdens een chemokuur en/of bestralingsronde bij diverse soorten kwaadaardige tumoren.

Meer zelfs, in sommige huisartspraktijken wordt Depurazione ondertussen standaard voorgeschreven bij elke patiënt die dergelijke therapieën moet ondergaan.

Dat er geen enkel risico bestond om dit echt natuurmiddel voor te schrijven in dergelijke gevallen wisten we al geruime tijd. Terwijl oncologen steevast het gebruik van vitaminepreparaten tijdens chemotherapie verbieden – de combinatie kan gevaarlijke geneesmiddeleninteracties uitlokken – geldt dit verbod niet voor Depurazione.

Meer zelfs, we merken dat onze patiënten die met dit middel starten het bijna steeds tijdens de hele behandelingsperiode blijven doornemen omwille van de heilzame effecten tijdens een kankertherapie.

De goede reacties betreffen voornamelijk het verbeteren van de eetlust en het verminderen van misselijkheid en braken. Tevens meldt een groot aantal oncologische patiënten een algemeen beter welzijn en minder moeheid wanneer Depurazione tijdens de chemokuur wordt doorgenomen.

We stellen wel een iets mindere dosis voor dan tijdens preventieve zuiveringskuren.

Voedingssupplement Omschrijving Aanbevolen gebruik
Depurazione Bij chemotherapie 1 tot 2 maatjes per dag

Meer van Slim Genezen

  • Een continue kwelling!

    Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

  • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

    Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

  • Een pot nat?

    Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen