Veelgestelde vragen
Terug naar overzicht

Paradontitis en gingivitis

Goede respons met biologische geneesmiddelen

15 oktober 2015 | door slimgenezen
Goede respons met biologische geneesmiddelen

Ook al zijn deze hardnekkige tandvleesinfecties eerder indicaties voor een bezoek aan een tandartsenkabinet, toch wordt het ook in onze artsenpraktijk geregeld ter sprake gebracht.

De reden hoeft u niet ver te zoeken!

Het aanpakken van deze sluimerende ontstekingen brengt vaak ingrijpende en tijdrovende behandelingen bij de tandarts met zich mee, daarenboven is succes niet altijd gegarandeerd. Indien u onderstaande kuur volgt, gaat u ongetwijfeld tot een sneller en beter eindresultaat komen.

Basisbehandeling:

Voedingssupplementen Aanbevolen gebruik
Piimax 3 tabletten per dag
Osteomax-K 3 tabletten per dag


Behandeling volgens het stadium:

Voedingssupplementen Omschrijving Aanbevolen gebruik
Labo'life 2L Inflam
Apotheek
Oppervlakkig 1 gelule openen en korrels opzuigen 30 minuten voor het ontbijt
Labo'life 2L Osteo
Apotheek
Diep, met aantasting van het tandbeen (bot) 1 gelule openen en korrels opzuigen 30 minuten voor het ontbijt


Best blijft u deze behandeling verderzetten tot de problemen volledig van de baan zijn.

Meer van Slim Genezen

  • Een continue kwelling!

    Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

  • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

    Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

  • Een pot nat?

    Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen