Veelgestelde vragen
 • Home > 
 • Sinds Immuumdef geen bovenste luchtweginfecties meer!
Terug naar overzicht

Sinds Immuumdef geen bovenste luchtweginfecties meer!

Kan ik dit product ook aan mijn kinderen geven?

12 juni 2015 | door slimgenezen
Kan ik dit product ook aan mijn kinderen geven?

Zelfs vanaf zeer jonge leeftijd (al vanaf 3 maanden oud) wordt dit plantenextract ingezet om de immuniteit te verhogen. We contacteerden hierover verschillende artsen die ons allen toevertrouwden dat ze al vaak “Immuumdef” aanraden bij baby’s.

Omwille van het feit dat dit biologisch middel op basis van alcohol werd samengesteld – wat het ook zo krachtig maakt – moet de toegediende dosis natuurlijk drastisch worden verlaagd. Maar zelfs aan deze minieme hoeveelheden geeft het vaak verbluffende resultaten.

Immuumdef wordt het meest ingenomen door volwassenen die vaak ziek worden. De samenstelling leent zich bijzonder tot het verminderen van het aantal én ook de ernst van de doorgemaakte infecties van de bovenste luchtwegen.
We zien onder meer prachtige resultaten bij verkoudheden, sinusitis, keelontstekingen, bronchitis, zelfs in de preventie van longontstekingen. Zelfs door astmapatiënten wordt het vaak gebruikt.

Wij stellen Immuundef vooral voor in de preventie van luchtweginfecties, maar ook bij acute opstoten kan het worden ingenomen. In deze gevallen mag de dosis tijdelijk worden verhoogd.

Omwille van de uitzonderlijke resultaten bij volwassenen stond het dan ook in de sterren geschreven dat deze formule uiteindelijk ook bij de meest kwetsbaren onder ons zou belanden. Kinderen zijn vaker ziek dan volwassenen en in deze groep zijn de complicaties ook het hoogst.
Daarom zouden wij het aanbevelen een weerstandsverhogend middel toe te dienen vanaf de leeftijd van 3 maanden.

De vraag van ouders komt natuurlijk vaak wanneer er keer op keer naar de antibioticafles wordt gegrepen, maar dan enkele dagen later het kind opnieuw blijkt ziek te zijn. We zouden zolang niet wachten en het aan elk kind geven. Het product mag trouwens met antibiotica en andere geneesmiddelen (zoals puffers tegen astma) worden ingenomen.

Op erg jonge leeftijd geven we uiteraard zeer lage dosissen om deze nadien geleidelijk te verhogen. Om gewenning te vermijden raden we daarenboven vaak aan de kuur tijdens het weekend 2 dagen te onderbreken.

Ons voorstel voor een nuttig gebruik van “Immuuldef”:

VOLWASSENEN Aanbevolen gebruik
Preventief 30 druppels 3 x per dag
Tijdens infectieperiodes Tijdelijk 50 druppels 3 x per dag

 

KINDEREN Aanbevolen gebruik
Tussen 3 en 6 maanden 2 x 5 druppels per dag
Tussen 6 en 12 maanden 2 x 10 druppels per dag
Tussen 1 en 3 jaar 2 x 15 druppels per dag
Tussen 3 en 12 jaar 2 x 20 druppels per dag


Omdat het een alcoholsmaak heeft, gelieve het bijvoorbeeld in fruitsap op te lossen. Daarenboven 2 dagen per week onderbreken.

Meer van Slim Genezen

 • Een continue kwelling!

  Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

 • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

  Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

 • Een pot nat?

  Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen