Veelgestelde vragen
Terug naar overzicht

Burn-out niet onder controle

Van werk veranderen?

21 mei 2015 | door slimgenezen
Van werk veranderen?

Uiteraard kan een andere jobinhoud en -omgeving de symptomen van een burn-out en aanverwante klachten sterk verbeteren.

Toch kan u hier best nog even mee wachten!
 
Het blijkt namelijk dat in de meerderheid van de gevallen de symptomen na een tijdje opnieuw opduiken. En dit zou wel erg ongelegen komen bij een nieuwe baas.

De verklaring voor de hardnekkigheid van de klachten van een burn-out zoals vermoeidheid, gebrekkige concentratie en geheugen, gevoelens van frustratie en irritatie, slaapmoeilijkheden,… hebben namelijk ook altijd een medische verklaring.

Volgens recente studies blijft een lage bijnierfunctie met slechte cortisolwerking de boosdoener te zijn. En zolang deze niet wordt aangepakt, kan het veranderen van leefomstandigheden meestal geen volledige oplossing brengen.

Met onderstaand schema boeken wij prachtige resultaten na enkele maanden:

Voedingssupplementen Aanbevolen gebruik
Dynaforce 3 x 30 druppels per dag
Cytozyme AD 2 x 2 tabletten per dag
Spirulina diet 100 5 tabletten per dag

 

 • Bij slaapproblemen:

Voedingssupplement Aanbevolen gebruik
Relaxor Forte 1 à 2 tabletten vóór het slapengaan

 

 • Indien na 1 maand geen betere slaap:

Voedingssupplement Aanbevolen gebruik
Melanosor Voorschrift apotheek 1 à 2 tabletten net vóór het slapengaan

Meer van Slim Genezen

 • Een continue kwelling!

  Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

 • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

  Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

 • Een pot nat?

  Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen