Veelgestelde vragen
 • Home > 
 • De winter doorkomen met minder antibiotica (deel 2)
Terug naar overzicht

De winter doorkomen met minder antibiotica (deel 2)

Kan dit wel?

8 december 2016 | door slimgenezen
Kan dit wel?

Terwijl bij volwassenen het soms wat moeilijker ligt. Niet alleen kan de weerstand reeds aangetast zijn door chronische ziekteprocessen. Ook speelt de levenswijze een grotere rol bij het ouder worden. Zo kunnen stress, slaaptekort, onevenwichtige voeding of drankgewoonten, langdurig geneesmiddelengebruik, overgewicht en ondergewicht (vaak bij bejaarden), slechte lichamelijke conditie een grote tol eisen. Toch kan u met onze ondersteuningsvoorstellen een doorbraak in uw ziektespiraal verkrijgen.

Voedingssupplement Immuumdef
Aanbevolen gebruik Maximale inname 3 x 50 druppels per dag, wij denken dat 3x 30 druppels meestal volstaat.
Omschrijving
Immuumdef
Deze wonderbaarlijke samenstelling bestaat uit plantaardige extracten, bekend omwille van hun weerstandsverhogend vermogen. U verkrijgt meestal snel effect na een 6-tal weken en mag dit permanent doornemen. Meestal begint men in oktober en stopt men rond april.

 

Voedingssupplement Labo'Life 2 Leid (apotheek)
Aanbevolen gebruik 1 gelule openen en de granules in de mond laten smelten, bij voorkeur 30 minuten vóór het ontbijt.

Preventief winterperiode: 1 doosje om de 2 maanden (3 per winter)
Behandeling van langdurige of terugkerende infecties (maximum 3 maanden na elkaar)
Omschrijving Een staaltje van hoogtechnologische toepassing van de homeopathische wetten! Dit product bestaat uit minuscule eiwitmoleculen, ontwikkeld in het labo, met als doel onze natuurlijke genezingsprocessen te stimuleren. Bij alle infecties te overwegen, voornamelijk wanneer alle andere behandelingen gefaald hebben.

 

Voedingssupplement Dynaforce
Aanbevolen gebruik Maximum 3 x 30 druppels per dag, werkt vanaf 3 x 15 druppels per dag.
Omschrijving
Dynaforce
Extract van de Rhodiola Rodensplant, alomgekend om zijn weerstandsverhogende effecten. Heeft een uitgesproken effect bij langdurige en slepende ziektetoestanden omdat het werkt via het herstel van de bijnierfunctie, waarvan de zwakte vaak het eerst wordt opgemerkt door een verhoogde infectiegevoeligheid. Extreem nuttig wanneer het organisme ook geestelijk en/of emotioneel op de proef wordt gesteld. Sommige mensen voelen zich er zo goed mee dat ze dit continu blijven doornemen.

 

Voedingssupplement Probactiol Immune (apotheek)
Aanbevolen gebruik 1 maatje per dag oplossen in om het even welke vloeistof.
Omschrijving Het probiotisch recept bij uitstek voor het verminderen van de kans of infecties. Geeft soms verbluffende resultaten, vooral als de darmflora zijn aangetast door voorgaande antibioticakuren. 1 verpakking geeft vaak al geweldige resultaten. Normaal volstaat 1 of 2 verpakkingen.

Meer van Slim Genezen

 • Een continue kwelling!

  Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

 • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

  Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

 • Een pot nat?

  Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen