Veelgestelde vragen
 • Home > 
 • Reacties gelezen over gebruik van Dynaforce bij depressie, chronische pijn, slapeloosheid
Terug naar overzicht

Reacties gelezen over gebruik van Dynaforce bij depressie, chronische pijn, slapeloosheid

Het lijkt blijkbaar een wondermiddel tegen alle ziekten

9 november 2016 | door slimgenezen
Het lijkt blijkbaar een wondermiddel tegen alle ziekten

Precies omdat tegenwoordig bijna iedereen door zijn energiereserves zit, behalve de lucky few, is Dynaforce ons topproduct geworden. En dat is heus niet alleen omdat het spotgoedkoop is. Neen, massa’s mensen nemen dit eerst een tijdje en staan versteld van de effecten op hun fitheid, soms na jaren lang geworsteld te hebben met één of andere vorm van vermoeidheid.

Al na enkele weken horen we bij het merendeel van onze patiënten optimistische geluiden! Zelfs bij CVS- en fibromyalgiepatiënten, toch de zieken met de meest hardnekkige uitputtingsklachten.

Wanneer deze dan na een aantal maanden behandeling vaak terug aan het werk gaan, begint het energieniveau na een tijdje weer te slabakken. Het is nu eenmaal zo, de vereisten die onze maatschappij aan zijn burgers stelt op gebied van inzet, nauwkeurigheid en beschikbaarheid zijn nu eenmaal ongezond hoog. Maar toch zien we dat Dynaforce dit gevaar meestal goed kan counteren. En precies om deze reden zijn er ondertussen heel wat mensen die het gewoon door blijven nemen en hierdoor op een natuurlijke wijze de energiebalans in evenwicht houden.

Een misverstand dat we ook uit de weg willen ruimen is het volgende: we krijgen af en toe wel eens een telefoon of een berichtje van een ongeruste klant die bij het begin van een Dynaforcekuur het tegenovergestelde effect ervaart. Hij/zij worden niet fitter maar worden net meer moe, alsof ze hun ogen niet kunnen openhouden en de hele dag zouden kunnen slapen. En we zijn hier erg blij om, want als u bovenstaande zin begrijpt, dan heeft u meteen begrepen wat de Rhodiola Rodensextracten als effect op het lichaam hebben.

Ze zorgen minutieus voor uw energiereserves en geven geen boost zoals koffie, zoetigheden of energiedranken. Dus wanneer u leeg zit, zal Dynaforce ervoor zorgen dat u de behoefte voelt om energie te sparen en bijvoorbeeld in de zetel gaan te liggen in plaats van intens te gaan sporten.

Dat is nu nét het mooie aan wat we doen met onze natuurlijke ondersteuning: het lichaam laten herstellen en weer in evenwicht brengen op alle vlakken.
En wanneer er terug energie genoeg voorhanden is in het systeem, kan de kraan terug open. Zonder te forceren, zoals het hoort!

Het is om deze reden dat wij in de titel van dit artikel schrijven dat Dynaforce bij alle aandoeningen hulp kan bieden. Meer bepaald bij alle toestanden waar het lichaam niet over de kracht beschikt om met of zonder geneesmiddelen een vervelende toestand aan te pakken. Zelfs bij een depressie, slapeloosheid of pijnsyndromen. Uiteindelijk zelfs bij elke klacht waarbij de aanpak niet aanslaat en de dokter noch patiënt niet goed begrijpen hoe dit nu kan.

Wel, zullen wij het u zeggen, het komt omdat de weerbaarheid van het lichaam voordien al was aangetast. En precies daarom is het zo belangrijk om altijd in goede vorm te zijn, want als je er dan nét iets overkomt, geraak je er misschien niet meer vanaf.

Voor het herstellen van én het waken over uw energiereserves:

Voedingssupplement Aanbevolen gebruik
Dynaforce 3 x 30 druppels per dag (mag ook gestart worden aan bijvoorbeeld 3 x 15 druppels per dag, want kan soms wat misselijkheid geven in het begin)

 

Een mooie combinatie om de bijnierschors te ondersteunen in het geval van langdurige moeheid is ons orgaanextractenproduct:

Voedingssupplement Aanbevolen gebruik
Cytozyme AD 2 tot 4 tabletten per dag

 

Meer van Slim Genezen

 • Een continue kwelling!

  Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

 • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

  Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

 • Een pot nat?

  Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen