Veelgestelde vragen

Help!

Na mijn hersenschudding slaag ik er zelfs niet meer in mijn valies te pakken voor een weekendje uit.

3 mei 2016 | door slimgenezen
Na mijn hersenschudding slaag ik er zelfs niet meer in mijn valies te pakken voor een weekendje uit.

Dit relaas – te lang om helemaal te vertellen – is een mooi voorbeeld van hoe een klein voorval een mensenleven helemaal overhoop kan halen. En dat terwijl de conventionele geneeskunde bleef beweren dat de patiënt volledig hersteld was, en de meest eenvoudige dagelijkse handeling een hele karwei werd.

Het verhaal van een dame die enkele jaren geleden bij een dom klein ongevalletje een lichte hersenschudding opliep. Erg licht waren de klachten, lichte hoofdpijn, een beetje duizelingen, zelfs niet braken. Er was geen bewustzijnsverlies geweest. Wel duurden deze klachten wat langer dan normaal: na ongeveer 2 maanden was de last wat verminderd, maar toch niet helemaal verdwenen...

MRI – scan, EEG en consultaties bij de neuroloog bleken onophoudelijk normaal. Ook de nekwervels werden goed bevonden. Maar mijn patiënte werd ook gauw futloos, moe, kon moeilijk uit bed. Ze kon wat minder lang lezen en tv-kijken, en werken lukte bijna niet gedurende 2 volle jaren! Er werd aan een depressie gedacht, alle testen werden opnieuw gedaan, doch steeds zonder afwijkingen.

Wat was hier aan de hand?

Door onze ervaring in onze praktijk met langdurig zieken duurde het gelukkig niet lang alvorens er beterschap optrad. De sleutel zat natuurlijk in het lichamelijk reactievermogen. We dienden enkele keren Kleine Eigenbloedbehandelingen toe en starten een kuur Dynaforce en Vitamine B-Strong en na een tiental dagen was onze dame weer vertrokken.

Door de weliswaar kleine shock werd het zenuwstelsel geprikkeld. Uiteraard daarvoor dient het ook. Het dient om ons te waarschuwen voor gevaar en ons nadien in veiligheid te brengen. Zoals wanneer we te kort bij een hete kachel komen, de reflex hebben onze hand snel weg te trekken.

Maar dit zijn de reacties van een perfect functionerend systeem. Wanneer we minder goed in vorm zijn, bijvoorbeeld na een griepje of door wat lang aanhoudende stress, gebeurt het dat ons zenuwstelsel ons algemeen functioneren wat gaat blokkeren. Uit angst dat er ons opnieuw iets gaat overkomen. U leest het goed: ons organisme houdt ons eigenlijk wat gevangen tot het vermoedt dat de kust vrij is. Hoe lang kan dit duren? Wel goede vraag, soms erg lang.

En er is niets wat je eraan kan doen. Of toch?

Dit is uiteraard het speelterrein van de complementaire geneeskunde zoals de homeopathie, acupunctuur, osteopathie, chiropraxis, fytotherapie, ozontherapie, orthomoleculaire geneeskunde,…
Wanneer de ziekte bedwongen is, doch het lichaam er niet in slaagt te functioneren zoals vóór de ziekte of het ongeval, kan dit je veel tijd kosten. Erg veel tijd!

Hoe hebben we dit opgelost? Heel eenvoudig:

Behandeling Aanbevolen gebruik
Kleine eigenbloedbehandelingen 1 x om de 2 weken - in totaal slechts 2 keer


Dit zijn behandelingen waar in een spuit een beetje bloed via een ader in de arm wordt opgetrokken en nadien onmiddellijk wordt geïnjecteerd in de bil van de patiënt. Vaak worden er voordien in de spuit reeds homeopathische middelen of ozon toegevoegd. Maar ook uitsluitend met bloed van de patiënt is dit een zeer krachtige behandeling die vaak snel het reactievermogen van het lichaam herstelt.

Voedingssupplement Aanbevolen gebruik
Dynaforce 3 x 30 druppels per dag - gedurende in totaal 6 maanden


Rhodiola Rodens is de plant bij uitstek die het reactievermogen van het lichaam prikkelt. Werkt voornamelijk op het hormoonstelsel en meer bepaald op de bijnier.

Ontelbaar zijn de getuigenissen van patiënten die dankzij Dynaforce hun vitaliteit hebben teruggevonden bij elk vertraagd herstel na een dipje, operatie of ziekte, startend met deze formule. Om bijna dagelijks te horen dat heel wat mensen het nadien gewoon blijven doornemen aan bijvoorbeeld 25 druppels elke morgen.

Voedingssupplement Aanbevolen gebruik
B-Strong 3 tot 5 tabletten per dag


Vitamine B wordt heel vaak vergeten omdat de bloedanalyses wat dit betreft niet erg betrouwbaar zijn, of omdat niet alle B’s kunnen bepaald worden. Neem het van ons aan. U zou dit eens moeten proberen! En in tegenstelling tot vele andere producten is B-strong niet erg geconcentreerd, waardoor het veel beter wordt opgenomen en geen nevenwerkingen veroorzaakt.

Geloof ons, de meesten die dit nemen, nemen het elke jaar opnieuw!

Meer van Slim Genezen

  • Een continue kwelling!

    Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

  • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

    Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

  • Een pot nat?

    Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen