Veelgestelde vragen
 • Home > 
 • Pain Reduce en Regressie (deel 1)
Terug naar overzicht

Pain Reduce en Regressie (deel 1)

Onze toppers dankzij u!

15 september 2016 | door slimgenezen
Onze toppers dankzij u!

Blijkbaar hebben beide producten op korte tijd iets losgemaakt in de lage landen. Niet alleen regent het bestellingen, bijna iedereen lijkt na een eerste doosje zo tevreden over de resultaten dat er nadien massaal bijbesteld wordt. Het is daarom de hoogste tijd dat we een tip van de sluier oplichten voor u. We kregen dagelijks vragen over deze producten en over de wijze waarop een behandeling moet aangepakt worden. Een aantal van deze vragen zullen we hierbij beantwoorden.

Waarom zijn deze producten zo duur ?

De reden hiervoor ligt in de samenstelling van deze formules. We hebben deze tot nu toe niet op onze site vermeld, niet omdat we vrezen dat ze gaan nagemaakt worden - we zijn er van overtuigd dat niemand dit goedkoper zal kunnen - maar omdat ze zo uitgebreid is dat u er niet veel gaat aan hebben. Omdat er zoveel vragen komen naar beide producten zullen we de samenstelling van Ardrinal op het einde van dit artikel uitschrijven.

Waarom heb ik zo’n geweldig effect van deze producten nadat ik voordien al soortgelijke gewrichts-en spierproducten had geprobeerd ?

De reden is dezelfde als hierboven. U zal dit begrijpen wanneer u de uitgeschreven formule gaat bekijken. In de zogenaamde klassieke natuurproducten voor kraakbeen- en spierbescherming, legt men de nadruk op glucosamine en chondroïtine, soms met MSM. We hebben de ervaring dat deze ingrediënten veel dieper werken wanneer ze zijn ingebed in een bredere formule met vitamines, mineralen en echte plantextracten.

Niet alleen omdat elke stof moet vervoerd en opgenomen worden in het zieke weefsel, maar ook omdat aandoeningen van de gewrichten en spieren, hoe geruisloos ze ook beginnen, nooit beperkt blijven tot het gewricht maar ook de hele omgeving verzieken. Dat is de reden waarom er na een tijdje vaak ook andere gewrichten beginnen te kraken.
Dus om het lichaam volledig te genezen en/of te beschermen menen we dat een dergelijke formule obligaat is en onze resultaten bewijzen dit ook dagelijks.

Ik heb niet zo’n duidelijk zicht op de dosis waaraan ik me moet houden…?

Deze vraag komt ons bijna dagelijks ter ore en de reden hiervoor is heel eenvoudig. De aanbevolen dosis ligt bij iedereen anders en daarenboven hoeft deze tijdens de behandelingsduur niet gelijk te blijven. Meestal is het zo dat we met een hogere dosis beginnen bijvoorbeeld 3x2 of 2x2 tabletten per dag, uiteraard om een zo snel mogelijke verbetering te bekomen.

Nadien, soms zelfs na enkele weken, kan er op eigen houtje afgebouwd worden. Dit kan snel of traag. Velen onder u slagen er in om volledig te stoppen als de klachten zijn verdwenen. Anderen met ernstige klachten blijven een onderhoudsdosis nemen, vaak niet meer dan 1 of 2 tabletten per dag.

Mag ik ook meer innemen dan op de verpakking vermeld staat om nog een sneller effect te verkrijgen?

Normaal hoeft dit niet. Wanneer u begint aan 4 of 6 tabletten per dag moet u ons inziens niet nog hoger gaan. Alleen wanneer u echt heel zwaar weegt mag u uiteraard iets meer innemen. En dit geldt ook voor paarden. We krijgen geregeld complimenten dat deze formule ook zeer goed aanslaat bij dieren met pijn- en artroseklachten. Jammer genoeg kunnen we u hier geen exacte dosering over geven.

Mogen deze producten ook levenslang ingenomen worden?

Uiteraard en dit wordt ook gedaan! Onze formules bestaan al 30 jaar en er zijn patiënten die deze al zo lang innemen. Daarenboven zijn dit erg uitgebreide samenstellingen met een werking op het hele lichaam. Vandaar dat de meeste gebruikers zich na een aantal weken ook fitter voelen.

Hoe kan ik het onderscheid maken tussen Pain Reduce en Regressie? Kan u me helpen zodat ik de juiste keuze maak?

Zo moeilijk is dit niet, u kan zich eigenlijk nooit vergissen. We geven u hier een eenvoudig schema:

 • Regressie wordt voornamelijk voorgeschreven bij pijn en ontstekingsprocessen ter hoogte van de romp en rug. Dit betekent dat dit een uitermate efficiënte formule is voor alles wat met artrose, discus hernia, blokkades, stijve en pijnlijke spieren ter hoogte van nek en rug te maken heeft.

 • Pain Reduce zetten we vooral in bij aandoeningen van de perifere gewrichten en spieren van de ledematen. Dit is de formule bij uitstek voor artrose, overbelastingen van alle andere gewrichten. Maar ook pezen en spieren zijn zeer gevoelig aan de genezende effecten van deze formule. Peesontstekingen, spierscheuren, meniscuslijden, kraakbeenaantasting,…

Heel wat patiënten vermelden geweldige resultaten bij de aanpak van sportletsels, zowel in preventie als in de behandelingsfase. U hoeft ons niet te geloven, maar heel wat topsporters nemen deze producten dagelijks in!

Meer van Slim Genezen

 • Een continue kwelling!

  Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

 • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

  Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

 • Een pot nat?

  Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen