Veelgestelde vragen
 • Home > 
 • Wanneer Bodyflex Combi? Wanneer Regressie?
Terug naar overzicht

Wanneer Bodyflex Combi? Wanneer Regressie?

21 november 2016 | door slimgenezen

Er zijn blijkbaar heel wat patiënten die schipperen tussen beide producten. Voor de hand liggend uiteraard omdat ze allebei worden ingezet bij aandoeningen en pijnen van het voortbewegingsstelsel. Toch zijn er enkele verschillen!

Regressie is een wel heel uitgebreide formule die bestaat uit vitamines, mineralen en plantenextracten voor de lange termijnondersteuning van pijnen, ontstekingen en blessures ter hoogte van spieren, pezen en gewrichten. Daarenboven gaat Regressie ook de algemene fitheid ondersteunen, het is namelijk ook een vitaminepreparaat.

Bodyflex Combi integendeel bevat maar enkele ingrediënten, maar deze zijn op hun beurt erg hoog gedoseerd. En een aantal van deze stoffen ga je ook nergens in andere producten op de markt terugvinden. Precies om deze originele samenstelling heeft Bodyflex zo’n schare trouwe fans. Het gaat over extracten van de groenlipmossel, brandnetel en gember.

Wanneer jouw probleem dus zeer goed reageert op één van deze stoffen ga je snel en onmiddellijk verbetering voelen. Heel wat patiënten hebben onderweg geprobeerd te stoppen maar zijn altijd terug naar Bodyflex gekomen. Het bevat verder ook nog MSM, vitamine D, calcium en magnesium.

De indicaties van Bodyflex liggen vooral in aandoeningen waar pijn en ontsteking de boventoon voeren. Zoals bij reumatoïde artritis, ziekte van Bechterew, jichtartritis, artrose met pijnopstoten. Ook bij fibromyalgie worden voortdurende goede resultaten vermeld.

Ook al zal het merendeel van onze patiënten Regressie verkiezen, toch is er een kleinere groep Bodyflex Combi-gebruikers die zeer goede verbeteringen ervaren met deze samenstelling en dus voor geen geld ter wereld dit product zullen stoppen. Uiteraard staat het u vrij bij twijfel ze allebei te proberen. We stellen dan voor ze na elkaar in te nemen en niet terzelfdertijd. Op deze manier merkt u meteen bij welk van de 2 u het meeste verbetering voelt.

Voedingssupplementen Aanbevolen gebruik
Bodyflex Combi 2 tot 4 per dag vooral wanneer ontsteking en pijn op de voorgrond staan
Regressie 2 tot 6 per dag als onderhoud bij klachten van het voorbewegingsstelsel 

Meer van Slim Genezen

 • Een continue kwelling!

  Voor velen toch! Bijna dagelijks ontmoeten we mensen met deze klachten in onze praktijk. En uitzonderlijk zien we wel eens snelle en/of spontane genezingen. Jammer genoeg zijn deze op één hand te tellen. Deze ontsteking van het peesblad onder de voet (fasciitis), soms leidend tot een verkalking ervan (hielspoor), heeft inderdaad een beperkt spontaan herstel.

 • Hoe dit voor altijd uit de wereld helpen?

  Je zou er versteld van staan hoeveel keer we deze vraag per dag gesteld krijgen. Hier bovenop komt dan nog een aantal patiënten die voor gerelateerde problemen komen consulteren, doch niet beseffen dat oorzaak nummer 1 hier ook de darmverstopping is. We durven de schatting niet te maken hoeveel producten de inlandse apotheken dagelijks over de toonbank gooien om de stoelgang te bevorderen. En het begint al vroeg!

 • Een pot nat?

  Dit zou wel eens kunnen. We zien ze namelijk al eens samen voorkomen en in toeval geloven we niet zo snel. En toch gaat het niet makkelijk zijn om deze stelling hard te maken. De symptomen zijn namelijk totaal tegenovergesteld. Bij winterhanden (en –voeten) zien we een stuwing van bloed in de uiteinden die zo intens kan zijn, dat de huid niet alleen paars kleurt maar ook vaak huidletsels ontstaan zoals blaren en kloven. Bij het syndroom van Raynaud zien we compleet het tegenovergestelde: de vingers worden wit en blijven pijn doen tot ze terug opgewarmd zijn.

Volg Slim Genezen